X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل
خواص درمانی یک میوه بهشتی
سیب یکی از مهم‌ترین منابع ترکیبات فنلیک محسوب می‌شود. میانگین محتوای فنلیک یک سیب بین 110‌تا 347 میلی گرم درهر 100 گرم سیب تازه است. این میوه همچنین سرشار از ترکیبات مفید دیگری به نام فلاونوئیدهاست.

به گفته‌ محققان بخش عمده اثر ضدسرطانی و ضدبیماری در سیب به ترکیبات مفید موجود در پوست آن مربوط می‌شود و بر این اساس سیب را باید به عنوان یک منبع غنی مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌ها در نظر گرفت.
خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد پزشک بی‌نیاز می‌کند.

سیب همچنین دارای ویتامین‌های C، A،B1، B2، B3 پروتئین، کلیسم، فسفر و آهن است البته این را بدانید که ویتامین‌های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد بنابراین اگر شما می‌توانید پوست سیب را هضم کنید، بهتر است که آن را با پوست میل کنید و اگر می‌خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست بگیرید.

سیب از میوه‌هایی است که فواید بسیاری دارد یک میوه قلیایی است که بدن را تمیز می‌کند و آب اضافی بدن را خارج می‌سازد. سیب را می‌توان برای برطرف کردن اسهال به کار برد. البته کسانی که ناراحتی‌های معده و روده دارند بهتر است که این میوه را به صورت پخته مصرف کنند.
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد