پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

انار

آب انار، سرطان پروستات را کاهش می‌دهد
جام جم آنلاین: نوشیدن آب انار باعث کاهش ابتلا به سرطان پروستات می شود. به گزارش ایسنا، نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار در مردانی که ابتلای به سرطان پروستات در آنها زیاد است، سودمند بوده و سرعت آنتی ژن خاص پروستات را کاهش می دهد.

بر اساس تحقیقات انجام شده، چای سبز هم به علت آنتی اکسیدان قدرتمند می تواند مردان را در مقابل سرطان پروستات محافظت کند. اما در هر حال برای این که اثرات عمده محافظت کننده را بتواند از خود نشان دهد، نیازمند نوشیدن روزانه 6 لیوان چای می باشد.

برخی بررسی ها حاکی از آن است که چربیها به خصوص چربی های یافت شده درلبنیات و گوشت قرمز می تواند در جلوگیری از سرطان پروستات مفید بوده وهمچنین اسیدهای چرب موجود در چربی های روغن ماهی شانس ابتلای به این سرطان شایع را کاهش می دهد.

 

آب انار بهترین آنتی اکسیدانت
جام جم آنلاین: به گفته دانشمندان، آب انار سرشار از ماده شیمیایی موسوم به " فنولیک " است که خاصیت آنتی اکسیدانت دارد و همین ماده انار را در صدر میوه‌های واجد آنتی اکسیدانت از قبیل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا معتقدند: میزان آنتی اکسیدانت آب انار از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراتب بیشتر است.

براساس پژوهش این محققان که نتایج آن در نشریه Agriculture and Food Chemistry درج شده، آب انار لیپوپروتئین ( کلسترول حاصل از اکسیدانت) را کاهش می‌دهد و در مقایسه با انگور از پلی‌ فنول بیشتری برخوردار است.

این دانشمندان می‌گویند: آب انار دست کم 20 درصد بیش از دیگر آب میوه‌ها دارای خواص آنتی اکسیدانت است.

تا می توانید میوه بهشتی بخورید
انار هم غذاست و هم دارو
جام جم آنلاین: تحقیقات گروهی از دانشمندان نشان می دهد نوشیدن 50 میلی لیتر آب انار در روز به مدت سه ماه می تواند جای غذا و داروی بیماران قندی را تامین کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی الرایه، این میوه می تواند با کاهش کلسترول زیان آور، احتمال ابتلا به بیماری قلبی را در بیماران قندی را کاهش دهد.قند موجود در آب انار هیچ تاثیری در میانگین قند خون بیماران دیگر ندارد.

محققان پیش از این گفته بودند نوشیدن یک لیوان آب انار در روز طی یک سال به بیمارانی که فشار خون دارند، کمک می کند این بیماری را معالجه کنند.

انار سرشار از آنتی اکسیدان است.


از این پس می‌توانید راحت‌تر انار بخورید
شاید برایتان جالب باشد که بدانید اغلب افراد برای خوردن انار با مشکل مواجه هستند و به همین دلیل عطایش را به لقایش بخشیده‌اند اما گروهی از محققان اسپانیایی دستگاهی را طراحی کرده‌اند که می‌تواند به صورت اتوماتیک بخش‌های مختلف تشکیل‌دهنده قسمت داخلی انار را از هم تشخیص داده و دانه‌های انار را از پوست بیرونی و پوسته داخلی آن جدا کند.
براساس گزارش‌ اعلام شده از سوی این گروه از محققان، در این فرآیند از نوعی سیستم تصویری رایانه‌ای استفاده شده که قادر به تشخیص و جداسازی بخش‌های مختلف تشکیل‌دهنده این میوه است. پوست کندن انار و جدا کردن بخش خوراکی یا دانه‌های انار اغلب بسیار پرزحمت و خسته‌کننده است،. اما به کمک این دستگاه که توسط محققان اسپانیایی طراحی شده است خوردن این میوه خوشمزه، لذتبخش‌تر خواهد بود. این دستگاه نه‌تنها بخش غیرخوراکی این میوه را از بخش خوراکی آن جدا می‌کند، بلکه می‌تواند دانه‌های انار را نیز براساس کیفیت از هم جدا کند. ایده اولیه این طرح توسط اتحادیه اروپایی مطرح شد. این اتحادیه تامین هزینه لازم برای انجام تحقیقات در این زمینه را به عهده گرفته بود. پس از جداسازی دانه‌ها از پوست میوه، همه دانه‌ها در محفظه‌ای جمع‌آوری می‌شوند و پس از قرار گرفتن روی صفحه نقاله از درون قیف‌هایی عبور می‌کنند و وارد حفره‌ای می‌شوند که در آنجا دو دوربین نصب شده است. با عبور بخش‌‌های مختلف میوه انار از مقابل این دوربین تصویری در رایانه ثبت خواهد شد. تصاویر ثبت شده از طریق نرم‌افزار بخصوصی که برای همین کار طراحی شده است مورد پردازش قرار می‌گیرد تا به این ترتیب بخش خوراکی میوه انار یعنی دانه از بخش‌های غیرخوراکی یعنی پوست، پوسته‌های میانی و دیگر قسمت‌ها، جدا شود. همچنین در این مرحله هریک از دانه‌ها از نظر کیفیت نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند تا بخش‌های آسیب‌دیده به عنوان بخش‌های غیرخوراکی از دانه‌های سالم جدا شوند. بررسی‌ها و مطالعات انجام‌شده درباره خواص این میوه ارزش‌های تغذیه‌ای و وجود مواد موثر علیه امراض سرطانی در انار را مورد تایید قرار داده است. علاوه بر این انار گیاهی است که به هیچ نوع کودی نیاز ندارد و در مقابل کم‌آبی بسیار مقاوم است.

منبع: Sciencedaily

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد