پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

کارگاه آموزشی توسعه شبکه های مراقبت در مدیریت سن گندم

 کارگاه آموزشی توسعه شبکه های مراقبت در مدیریت سن گندم  

 بندرعباس - خبرنگار آفرینش
کارگاه آموزشی توسعه و بهینه سازی شبکه های مراقبت در مدیریت سن گندم با حضور قائم مقام معاونت زراعت ، مسئول اجرایی طرح گندم کشور ، رئیس موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور و مدیران حفظ نباتات سازمان های جهاد کشاورزی سراسر کشور به مدت دو روز در بندرعباس برگزار شد .
قائم مقام معاونت زراعت جهاد کشاورزی و مجری طرح های ویژه اظهار داشت : میزان خرید داخلی مازاد بر نیاز کشاورزان طی شش سال گذشته با دو برابر افزایش به 11 میلیون و 330 هزار تن رسیده است .
کمال ذبیحی افزود : طی سال جاری براساس تعهدات توسط دولت ، دو هزار و 400 میلیارد تومان وجه نقد به یک میلیون و 500 هزار نفر گندمکار پرداخت شده تا انگیزه ای برای تولید بیشتر گندم باشد .
به گفته وی درصد پروتئین گندم از 10 درصد به 12 درصد افزایش یافته است .
ذبیحی خاطرنشان کرد : در راستای تنوع بخشی به محصول گندم در سال های اخیر 60 رقم گندم آبی و دیم و 400 هزار تن گندم اصلاح شده بین کشاورزان توزیع شده است .
وی سطح زیر کشت گندم در سال جاری را، 6/5 میلیون هکتار عنوان کرد و گفت : از این میزان 4 میلیون هکتار دیم و 2/5 هکتار آبی است .
مسئول اجرایی طرح گندم کشور نیز در این همایش اظهار داشت : آفت سن گندم از جمله آفات مهم و کلیدی محسوب می شود که مبارزه با این آفت و علف های هرز از جمله اهداف این طرح است .
محمد هادی خزایی افزود : توسعه شبکه های مراقبت مدیریت تلفیقی سن گندم و مبارزه بیولوژیک در این زمینه ، دو پروژه مهم به منظور آفت سن گندم هستند .
وی ادامه داد : سن، یک آفت مهم تلقی می شود و نگرش جدیدی را می طلبد که از بعد اقتصادی، هزینه ها را کاهش دهیم و در یک سیستم کاملا هماهنگ بتوانیم این آفت را کنترل و مدیریت کنیم .
خزایی افزایش تولید گندم ، بهبود تولید و قطع وابستگی را از جمله اهداف بنیادی طرح گندم عنوان کرد .
وی با اشاره به کاهش سمپاشی هوایی در مزارع گندم گفت : طی سال 81 در سطح 322 هزار هکتار از مزارع گندم سمپاشی هوایی انجام شد که این رقم اکنون به 13 هزار هکتار کاهش یافته است .
مسئول اجرایی طرح گندم کشور پیش بینی کرد که در سال زراعی 85 - 86 مبارزه هوایی با آفت سن گندم به صفر برسد .
خزایی طرح گندم کشور ، افزایش بهره وری از طریق افزایش ضریب مکانیزاسیون ، افزایش کیفیت گندم ، تلاش در جهت حفظ خودکفایی محصول گندم ، توسعه شبکه های آبیاری ، سیلوسازی و مصرف بهینه گندم را ، از جمله اهداف دستیابی به پایداری تولید گندم عنوان کرد .
در ادامه رئیس موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور گفت : برای کنترل سن گندم علاوه بر روش های شیمیایی در بخش تحقیقات تلاش می شود تا روش های دیگری مانند توسعه شبکه های مراقبت مدیریت تلفیقی سن گندم و مبارزه بیولوژیکی به راهکارهای مناسبی دست پیدا کنیم .
غلامحسین طهماسبی همچنین در خصوص آفت سن گندم و کنترل آن به بیان مطلب علمی و فنی در این زمینه پرداخت .
گفتنی است در این کارگاه آموزشی مباحثی از جمله توسعه و بهینه سازی شبکه های مراقبت در مدیریت سن گندم ، روش های پیش آگهی ، اصول نمونه برداری از جمعیت حشرات ، نمونه برداری از جمعیت سن گندم و اصول ردیابی سن گندم در مناطق مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد