پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

رکود اقتصادی، بخش استخدام نظامی آمریکا و شاید ایران را رونق می‌د


کامن دریمز:
رکود اقتصادی، بخش استخدام نظامی را رونق می‌دهد

 پایگاه اینترنتی کامن دریمز در گزارشی تاکید کرده است که این بحران چاره‌ای جز استخدام در نیروهای نظامی برای بسیاری از کسانی که شغلشان را از دست داده‌اند، نگذاشته است و این امر مسیر زندگیشان را دگرگون خواهد کرد.
به گزارش فارس، در این گزارش که در پایگاه اینترنتی "پراگرسیو " و همچنین پایگاه اینترنتی "کامن دریمز " منتشر شده، آمده است: یکی از بخش‌هایی که از بحران اقتصادی کنونی سود می برد بخش استخدام نیروهای نظامی است.
به نوشته این پایگاه اینترنتی، وضعیت بد اقتصادی باعث شده است که مردم دست به انتخاب‌هایی بزنند که مسیر زندگی شان را کاملا دگرگون خواهد کرد، بالاخص آن دسته از افرادی که هیچ انتخابی جز پیوستن به نیروهای نظامی ندارند.
در این گزارش با وضعیت کسب و کار و همچنین اشتغال آمریکا آمده است: در شش ماهه گذشته 3.3 میلیون فرصت شغلی از دست رفته و نرخ بیکاری به 8 درصد رسیده است. وضعیت بازار کار بسیار اسفناک است و با توجه به اینکه کالج ها کمک های مالی خود را قطع کرده و شهریه ها را افزایش می‌دهند، پرداخت هزینه های تحصیلی برای بسیاری بیش از پیش ناممکن گشته است. حمایتهای رفاهی از مادران جوان در بسیاری از ایالت‌ها رفته رفته کمتر می شود.
بنا بر این گزارش، ارتش برای بسیاری از مردمان فقیر و بی کار که اکثرا از نژاد غیر سفید هستند تنها نهادی است که می تواند به آنها و فرزندانشان یاری رساند. نیروهای نظامی تا کنون افراد زیادی را از بخش های فقیر و رنگین پوست جامعه جذب کرده اند. تعداد سیاه پوست ها و اسپانیایی زبان ها رشد فزاینده ای در نیروهای نظامی بالاخص در میان سربازان وظیفه داشته است.
این گزارش حاکی است، در سال 2008 تمام چهار بخش نیروهای نظامی آمریکا توانستند تعداد نیروی مورد نیاز خود را استخدام نمایند. در این سال در حدود 185 هزار زن و مرد برای خدمت سربازی نام نویسی کردند. این رقم بالاترین نرخ داوطلبین خدمت سربازی از سال 2003 تا کنون است. به نظر هرچه قدر که وضعیت اقتصاد بدتر شود تعداد داوطلبین هم بیشتر خواهد شد.
ارتش در قبال تعهد این افراد رقم جذاب 40 هزار دلار را پیشنهاد می کند و همچنین مزایایی چون تقبل شهریه تحصیلی و آموزش های شغلی ارزشمند را ارائه می کند.
برای بسیاری از داوطلبین حقوق و مزایای ارتش به خطر پیوستن به ارتشی که هم اکنون دو کشور عراق و افغانستان را تحت اشغال دارد، می ارزد. خدمت در ارتش برای بعضی ها می تواند تجربیات ارزنده ای به همراه داشته باشد.
این گزارش سربازگیری را "اقتصادی بسیار ظالمانه " توصیف کرده و افزود: اکنون دیگر زمان این رسیده که همه تصویر را ببینیم نه تنها تصاویر تبلیغاتی که از تلویزیون پخش می شوند تا جوانانی را که برای ادامه تحصیل نیازمند کمک مالی هستند فریب دهند و یا مادرانی را که برای تأمین مایحتاج فرزندانشان بدنبال مفری هستند را اغفال نمایند و یا اینکه مردانی را که بدنبال فرصتی برای فرار از فقر و قرض هایشان هستند ترغیب کنند که به ارتش بپیوندند.
در این گزارش توصیه شده است: ما باید به این افراد گزینه های واقعی عرضه کنیم - باید به آنها شغل های گوناگون، آموزش شغلی و منابع کمک آموزشی مناسب معرفی کنیم تا انتخاب دلخواه خود را انجام دهند نه انتخابی که بعلت فشارهای اقتصادی به آن روی آورده اند. ما باید تمام تلاش خود را بکار بریم تا از اقتصاد نظامی گرایانه به اقتصاد مردم گرایانه روی آوریم.
افزایش مشکلات روانی در کودکان پرسنل نظامی آمریکا
کودکان پرسنل نظامی ارتش آمریکا که والدین آنها در دو جنگ عراق و افغانستان شرکت دارند.
درمیان قربانیانی هستند که تا به حال نادیده گرفته شده‌اند. این کودکان بیش از هر کودک دیگری به خدمات بهداشت روانی محتاج هستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آماری که وزارت دفاع آمریکا منتشر ساخته نشان می‌دهد شمار کودکان پرسنل نظامی آمریکا که به دنبال برخورداری از خدمات بهداشت و مراقبت روانی هستند، از زمان حمله عراق در سال 2003 تا به حال دو برابر شده و شمار آنها از یک میلیون تن به دو میلیون تن افزایش یافته است.
هم‌چنین شمار کودکانی که در سال 2008 به خاطر اختلالات روانی بستری شده‌اند، نسبت به سال 2007، 20 درصد افزایش نشان می‌دهد. میزان بیماران بستری شده نیز از سال 2003، 50 درصد افزایش یافته است.
به نوشته ورزنامه عکاظ، گزارش وزارت دفاع نشان می‌دهد این کودکان و نوجوانان از اختلالات روانی مانند دلتنگی، اضطراب و افسردگی رنج می‌برند.
ارتش آمریکا هم اکنون در حال انجام تحقیقاتی در خصوص علل واقعی ناهنجاری‌های روانی کودکان سربازان آمریکایی است. به احتمال زیاد نتایج این تحقیق بدین شرح خواهد بود:
دوری اعضای خانواده از یکدیگر، نقل مکان مکرر از محل سکونت، مرگ والدین، معلول شدن والدین و هم‌چنین فشار مالی به خاطر بحران اقتصادی.

آمریکایی‌ها بازنشستگی خود را به تاخیر می‌اندازند
 تازه ترین نتایج تحقیقات اقتصادی انجام شده در آمریکا نشان می دهد ، بحران مالی و اقتصادی که موجب کاهش درآمدها و افت ارزش سهام شده، بسیاری از مردم آمریکا را مجبور کرده تا در تصمیم خود برای بازنشستگی تجدید نظر کنند .
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اینترنتی ان پی آر ، موسسه تحقیقاتی واتسون ویات ورلد واید اعلام کرد ، طی سال گذشته 44 درصد کارگران بالای 50 سال آمریکایی تصمیم به تاخیر انداختن برنامه زمان بازنشستگی خود گرفته اند . بیش از سه چهارم این افراد علت اصلی این تصمیم خود را پایین بودن میزان پس انداز برای سپری کردن دوران بازنشستگی اعلام کرده اند .
کارگران آمریکایی همچنین به شدت نگران افزایش سطح قیمتها و هزینه های بهداشتی هستند .
بر اساس این گزارش ، موسسه آمارهای کار آمریکا نیز اعلام کرد ، میانگین سن بازنشستگی مردان آمریکایی در دهه 1950 میلادی کمتر از 67 سال بود . این رقم تا اواخر دهه 1990 میلادی به کمتر از 62 سال رسیده است .
بر اساس تحقیقات انجام شده از 2200 کارگر تمام وقت آمریکایی مشخص شد ، بحران مالی و اقتصادی ، کاهش ارزش سهام و افت شدید ارزش مسکن مهمترین عوامل تجدید نظر آنها در عقب انداختن سن بازنشستگی بوده است . نیمی از کارگران بالای 50 سال نیز اعلام کردند ، قصد دارند در سن 66 سالگی یا بیشتر بازنشسته شوند .
دیوید اسپیر کارشناس ارشد این موسسه تحقیقاتی در این باره گفت ، بحران مالی و اقتصادی تاثیر منفی زیادی بر برنامه های کارگران برای بازنشستگی داشته است ولی بیش از همه کارگرانی را که در آستانه سن بازنشستگی هستند ، متضرر کرده است .
کارگران مسن تر زمانی برای جبران کاهش پس اندازهای خود ندارند . تنها گزینه باقی مانده برای اکثر این کارگران به تعویق انداختن زمان بازنشستگی خواهد بود .
بر اساس تحقیق فدرال رزرو در سال 2007 میانگین دارایی های مالی زوج های امریکایی در سن بازنشستگی بین 55 تا 64 سال بیش از 72 هزار دلار بوده است . با توجه به عملکرد ضعیف بازار بورس طی دو سال گذشته میزان پس انداز این افراد هم اکنون به کمتر از 55 هزار دلار رسیده است .این مساله اکثر مردم امریکا را به پس انداز بیشتر تشویق خواهد کرد .
نرخ پس انداز در آمریکا طی ماه می به 9/6 درصد رسید که بالاترین رکورد طی 15 سال اخیر است .
مردم آمریکا در دام مشکلات بیکاری، بی‌خانمانی و ورشکستگی
در تازه ترین گزارش تحقیقی و تحلیلی آسوشیتدپرس از 3100 شهر آمریکا مشخص شد ایالتهای کالیفرنیا ، میشیگان و کارولینای جنوبی بیشترین خسارت را از بحران مالی و اقتصادی این کشور متحمل شده اند.
به گزارش فارس ، افزایش نرخ بیکاری، رشد فزاینده تعداد بی‌خانمانها و افزایش شدید ورشکستگی فشارهای زیادی را بر مردم ایالتهای مختلف آمریکا به خصوص سه ایالت مذکور وارد کرده است .
بر اساس تازه ترین شاخص فشار اقتصادی، شدیدترین بحران اقتصادی و مالی از دهه 1930 میلادی ضربات مهلکی بر زندگی مردم آمریکا داشته است .
میانگین این شاخص از 9.7 در ماه آوریل به بیش از 10 در ماه می رسیده است . میانگین این شاخص در ماه می 2008 به کمتر از 6.2 واحد رسیده بود . در واقع اقتصاد آمریکا آخرین بار طی سه ماه دوم 2008 با رشد اقتصادی مثبت روبرو بوده است .
بر اساس این گزارش ، آسوشیتدپرس بر مبنای میزان بیکاری ، تعداد بی خانمانها و ورشکستگی ، امتیازی بین 1 تا 100 را به شهرها و ایالتهای مختلف داده است . هر چه میزان امتیاز بیشتر باشد میزان فشار اقتصادی نیز بیشتر خواهد بود . زمانی که این امتیاز از 11 بالاتر برود به معنای افزایش فشار اقتصادی خواهد بود .
در ماه می بیش از 36 درصد شهرهای امریکا دارای امتیاز بالای 11 بودند . این رقم در ماه آوریل 34 درصد بوده است . البته این رقم طی ماههای فوریه و مارس بیش از 40 درصد بوده است که نشانگر افزایش فشارهای اقتصادی در ماههای گذشته است .
بن برناکه رییس فدرال رزرو و سایر کارشناسان اقتصادی بر این باورند که رکود اقتصادی و بحران مالی آمریکا اواخر امسال پایان خواهد یافت . کارشناسان اقتصادی پیش بینی می کنند ، روند بیکاری ، بی خانمانی و ورشکستگی در آمریکا طی ماههای آینده افزایش خواهد یافت . ریچارد یامارون کارشناس موسسه آرگوس در این باره گفت ، فشارها و دردهای اقتصادی مردم آمریکا پس از پایان بحران مالی شدیدتر خواهد بود . البته روند بحران مالی و رکود اقصادی از آوریل تا ژوئن کاهش یافته است و پیش بینی می شود روند رشد و رونق اقتصادی آمریکا طی جولای تا سپتامبر افزایش یابد .
در بین ایالتهای امریکا ، کالیفرنیا ، میشیگان و کارولینای جنوبی بیشترین شاخص فشار اقتصادی را طی ماه می داشتند . شاخص فشار اقتصادی در این ایالتها به ترتیب 16 ، 15.9 و 15 بوده است .
ایالت کارولینا تحت تاثیر بحران بخش مسکن و میشیگان تحت تاثیر ورشکستگی صنایع خودروسازی بوده است . نکته مشترک بین هر سه ایالت افزایش بیکاری بوده است . افزایش بیکاری طبیعتا موجب رشد تعداد بی خانمانها و ورشکستگی افراد می شود .
این در حالی است که کالیفرنیا با کسری بودجه 24.3 میلیارد دلاری روبرو است و سایر ایالتها نیز با بحران مالی دست و پنجه نرم می کنند . ورشکستگی صنایع فشار اقتصادی زیادی به کارلینای جنوبی و ایندیانا وارد کرده است . ایالت اورگون نیز به شدت تحت تاثیر ترکیدن حباب بخش مسکن بوده است .
ایالتهای داکوتای شمالی و نبراسکا کمترین شاخص فشار اقتصادی را طی ماه می داشتند . این شاخص در این دو ایالت کمتر از 5 بوده است . رونق صنعت نفت کمک زیادی به ایالت داکوتای شمالی کرده است .
ایالت نبراسکا نیز تحت تاثیر رشد و رونق بخش کشاورزی و تولید مواد غذایی بوده است .
جان سیلویا کارشناس ارشد اقتصادی موسسه واشوویا در این باره گفت ، در واقع ایالتهایی که طی سال های گذشته بیشترین رشد و رونق را در بخش مسکن تجربه کردند ، بیشترین فشار اقتصادی را از بحران مالی و رکود اقتصادی متحمل شده اند .
رشد شدید بی خانمانها در ایالت یوتا طی ده سال گذشته بی سابقه است . ترکیدن حباب بخش مسکن موجب رشد فزاینده ورشکستگی افراد و شرکتها در کالیفرنیا ، اورگون و لاس وگاس شده است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد