پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

پرتال -اخبار و آگهی استخدام و دانشگاه

این سایت وابسته به هیچ سازمانی نیست

دانشگاه علوم انتظامی

 

مقدمه

تاریخچه

مأموریت و وظایف

شیوة پذیرش دانشجو

الف: معرفی معاونت های دانشگاه علوم انتظامی

معاونت آموزش

معاونت پژوهش

معاونت دانشجویی

دفتر هیئت علمی

اداره تربیت بدنی

آشنایی بیشتر با نظام آموزشی دانشگاه علوم انتظامی

مقدمه
در دورة کنونی که عصر فن آوری ارتباطات و اطلاعات نامیده شده، پیشرفت و گسترش علوم در بسیاری از زمینه ها رشد سریعی یافته است. از یک سو خدمات رسانی و رفاه عمومی روند
مطلوب تری یافته و از سوی دیگر، جرم و ارتکاب جرایم پیچیده تر شده است.
بر همین اساس، سازمان پلیس ایران نیز در راستای دو مأموریت مهم خود یعنی: 1- ارائه خدمات تخصصی همچون گذرنامه، امور راهنمایی و رانندگی، نظارت بر اماکن عمومی و .. 2- پیشگیری از جرم و ایجاد امنیت و به طبع آن احساس امنیت ، وظیفه دارد که همگام با تحولات علمی و تخصصی نوین حرکت کند تا در انجام مأموریت های فوق به گونه ای مطلوب به اهداف خود دست یابد.
در همین راستا از وظایف مهم دانشگاه علوم انتظامی - که بازوی توانمند علمی پلیس ایران است، تولید و توسعة‌ دانش انتظامی در سطوح بالا و آموزش و تربیت افسران در مقاطع تحصیلی عالی است که در سال های اخیر با تأسیس دانشکدة های تخصصی روند رو به رشدی را طی نموده است. کتابچة‌ حاضر نیز به منظور اطلاع رسانی و آشنایی بیشتر شهروندان گرامی با دانشگاه علوم انتظامی، دانشکده های تخصصی و بخش گوناگون آن تهیه و در اختیار
علاقه مندان قرار می گیرد. امید است این مختصر که تقدیم حضورتان می گردد، بتواند اطلاعات مفیدی را در ارتباط با آشنایی از دانشگاه علوم انتظامی در اختیارتان قرار دهد.

معاونت پژوهش دانشگاه علوم انتظامی
مهرماه 1383


تاریخچه دانشگاه علوم انتظامی از آغاز تا امروز
دانشگاه علوم انتظامی ، یکی از مهم ترین واحدهای آموزش و تربیت جوانان شایسته در نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ، به شمار می آید.
این دانشگاه ، با هدف تعلیم و تربیت افسران با ایمان ، شجاع، آگاه و توانا در راستای اجرای مأموریت ها و وظایف متنوع و دشواری که قانونگذار به عهده نیروی انتظامی گذاشته است از جایگاه مناسبی در نظام دانشگاهی کشور برخوردار است. دانشگاه علوم انتظامی
از زمان تأسیس تاکنون، همگام با تحولاتی که پلیس ایران در
دوره های مختلف تاریخی، با آن روبرو بوده، شاهد دگرگونی ها و فراز و نشیب هایی برای رسیدن به هدف عالی و مطلوب خود بوده است. این دانشگاه در سال 1323 با عنوان « آموزشگاه عالی شهربانی» رسماً فعالیت خود را آغاز کرد. مدت زمان تحصیلی این آموزشگاه دو سال و هدف از تشکیل آن، پرورش افسرانی بوده است که بتوانند از عهده انجام وظایف مربوط به شهربانی آن روزگار برآیند.


دانشجویان قبل از انقلاب دانشگاه پلیس
نام «آموزشگاه عالی شهربانی» از دی ماه سال 1338 به « دانشکده افسری شهربانی» تغییر و طول مدت تحصیلی آن به سه سال افزایش یافت.
پس از تصویب و ابلاغ قانون تأسیس، این دانشکده برای آموزش دانشجویان ورودی و تشکیل دوره های عالی وتخصصی دایر شد. باتوجه به اینکه به هر یک از این دوره ها در مؤسسات فرهنگی مشابه، «دانشکده» اطلاق می گردید، و با استناد به اجازه نامه وزارت کشور و موافقت شورای عالی فرهنگ، نام «دانشکده افسری شهربانی» در همان سال به «دانشگاه پلیس» تبدیل گردید. در این زمان ، این دانشگاه به عنوان یکی از ادارات شهربانی زیر نظر ریاست شهربانی کل کشور فعالیت می کرد.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 و استقرار نظام جمهوری اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) ، همة سازمان ها و نهادهای حکومتی و دولتی ساختار و ماهیت جدیدی یافتند. در این میان « سازمان پلیس کشور» به عنوان یکی از مهم ترین نهادهای حکومتی و به تبع آن دانشگاه پلیس به عنوان عالی ترین مرکز علمی و آموزشی این سازمان از این تغییرات
بی بهره نماند. از سال 1360 دانشگاه دوباره پذیرش دانشجو را از سرگرفت و به فعالیت خود در پذیرش و تربیت افسران تا
سال 1370 ادامه داد. در سال 1370 با ادغام سازمان های شهربانی ، ژاندارمری و کمیتة انقلاب اسلامی و پلیس قضایی ، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ( ناجا ) شکل گرفت. به دنبال این ادغام ، دانشگاه پلیس نیز وارد مرحلة تازه ای از حیات خود شد. در این سال، دانشکده ها و مراکز آموزشی سه سازمان گذشته، به هم پیوستند و «دانشگاه علوم انتظامی» با سازمان و ساختاری جدید به وجود آمد.


حضور مقام معظم رهبری در مراسم فارغ التحصیلی
پس از گذشت تقریباً یک دهه از این دوره جدید، براساس تجارب ارزنده دانشگاه و با توجه به نیازهای جدید جامعه به دریافت خدمات بهنگام و حرفه ای و همچنین گستردگی و پیچیدگی این وظایف و خدمات ، ضرورت تخصصی شدن آموزش ها و علوم پلیسی در حوزه های گوناگون بیش از پیش احساس شد.
به همین منظور از ابتدای سال 1378 «ستاد بهینه سازی آموزش» در دانشگاه تشکیل گردید و با مشارکت و همفکری فرماندهان ، استادان ، کارشناسان و مشاوران مجرب و کارآزموده و مطالعات دقیق کارشناسی نظام نوین دانشگاه با هویت دانشگاهی، علمی و تخصصی و ستادی را طراحی و از مهرماه 1380 رسماً کار دانشکده ها آغاز گردید. اسامی داشکده ها و مراکز آموزشی و معاونت های ستادی به شرح زیر می باشد:

الف - دانشکده های تخصصی

1- دانشکدة فرماندهی و ستاد (دافوس)
2- دانشکدة پلیس انتظامی
3- دانشکدة‌پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور)
4- دانشکدة پلیس اداری و فنی
5- دانشکدة پلیس جنایی
6- دانشکدة پلیس امنیتی
7- دانشکدة پلیس مرزی
8- مجتمع آموزش عالی کوثر (ویژه آموزش پلیس زن)
9- مرکز آموزش عالی نصر
(که ویژه آموزش علوم پایه به فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها است)
ب – معاونت های حوزة ستادی
1- معاونت آموزش
2- معاونت پژوهش
3- معاونت دانشجویی
4- دفتر هیئت علمی
5- معاونت طرح و برنامه و بودجه
6- معاونت نیروی انسانی
7- فرماندهی آماد و پشتیبانی
8- معاونت بازرسی


اجرای مراسم رژه دانشجویان در جشن فارغ التحصیلی
در نظام جدید آموزشی تعداد 6 رشته کارشناسی ارشد، 14 رشته کارشناسی و 13 رشته کاردانی با گرایش های مختلف و با توجه به نیازهای تخصصی ناجا در مقاطع مختلف طراحی گردید و برای اجرای آن در ساختار دانشگاه علوم انتظامی تغییرات عمده ای به وجود آمد. تدابیر و برنامه های راهبردی فرماندة محترم نیروی انتظامی نیز نقش اساسی و کارساز در ایجاد تحول در ابعاد ساختاری و ماهیت سازمان پلیس داشت، که ناجا را به سوی علمی شدن، تخصصی گرایی و مواجهة عالمانه و محققانه با آسیب های اجتماعی و افزایش قابلیت، کارآمدی و توانمندی و همچنین برخورد قاطع و مقتدرانه با مجرمان و بزهکاران و برهم زنندگان نظم و امنیت و آرامش جامعه هدایت نمود.
بدون تردید هم اکنون دانشگاه علوم انتظامی به عنوان عالی ترین مرکز علمی و تربیتی پلیس کشور نقش مهمی را در اجرای هرچه بهتر تدابیر و سیاست ها ی کلان نیرو، به ویژه در حوزة آموزش و تربیت افسران ، تولید دانش پلیسی و افزایش کارآمدی و
توانمندی های علمی، پژوهشی و تخصصی پلیس ایفا می کند.



اعطای هدیه (تفنگ شکاری) از سوی رئیس جمهور به یکی از دانشجویان در مراسم فارغ التحصیلی

لذا مهم ترین وظایف دانشگاه علوم انتظامی به اختصار به شرح زیر می باشد:

مأموریت ها و وظایف
مهم ترین وظایف دانشگاه علوم انتظامی:
1- آموزش و پرورش دانشجویان ورودی نیروی انتظامی از طریق هدایت امور دانشکده ها و مراکز آموزش تکمیلی تابعه براساس مصوبات مراجع ذی ربط .
2- ایجاد بسترهای مناسب برای شکل گیری رفتارهای فردی، اجتماعی و سازمانی مورد نظر نیروی انتظامی در بین دانشجویان دانشگاه .
3- برنامه ریزی منظم و مدون به منظور جذب اساتید و تأمین نیروهای متخصص در زمینه های آموزشی از میان نیروهای کارآمد درون سازمانی و برون سازمانی.
4- همکاری وتبادل تجربیات علمی و عملی مورد نیاز با سایر مراکز فرهنگی داخل و خارج از کشور.
5- ارزیابی نتایج آموزش ها، سطح دانش و پیشرفت دانشجویان، اعضای هیئت علمی و سایر متخصصان امور آموزشی در مقاطع مختلف دانشگاه برابر ضوابط و معیارهای علمی از لحاظ کمی و کیفی.



بازدید فرمانده نیروی انتظامی از نحوه آموزش دانشجویان

شیوة پذیرش دانشجو
هم اکنون پذیرش دانشجو به دو شیوه در دانشگاه علوم انتظامی انجام می گیرد:
1- جذب از طریق آزمون سراسری : جوانانی که علاقه مند به تحصیل در دانشگاه علوم انتظامی هستند از طریق شرکت در آزمون سراسری پذیرفته می شوند. داوطلبان علاوه بر کسب

رتبة قبولی و دارا بودن شرایط عمومی استخدام، باید دارای شرایط اختصاصی از جمله داشتن علاقه و انگیزة لازم، سلامتی کامل جسمی و روانی و شرایط سنی باشند. تحصیل در این دانشگاه در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به صورت شبانه روزی است و دانشجویان از امکانات و مزایای خاص تسهیلاتی و رفاهی چون پرداخت حقوق ماهیانه، وام، تجهیزات ورزشی، سفرهای سیاحتی و زیارتی و اعطای بورس تحصیلی و امکان ادامة تحصیل برای مقاطع کارشناسی ارشد و در آینده ای نزدیک (دکتری) نیز برخوردار
می شوند. در ضمن، دانشجویان این دانشگاه با مهارت ها و فنونی آشنا می شوند که در سایر دانشگاه های کشور دیده نمی شود؛ مهارت هایی چون تیراندازی، رانندگی، فراگیری شنا و ورزش های رزمی و تخصص های گوناگون دیگر.
2- جذب دانش آموختگان سایر دانشگاه ها: در سال های اخیر، علاوه بر جذب دانشجو به شیوة فوق، تعداد زیادی از جوانان و دانش آموختگان سایردانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در مقاطع مختلف تحصیلی، پس از انجام مراحل قانونی جذب و در مرکز آموزش عالی نصر به فراگیری آموزش های لازم در دوره های پیش بینی شده مشغول شده اند. تعدادی از این افراد پس از گذراندن یک دورة عمومی و انتظامی کوتاه مدت، در خدمت پلیس کشور قرار می گیرند و تعدادی دیگر پس از اتمام آموزش اولیة عمومی، جهت تکمیل آموزش های تخصصی به سایر دانشکده های دانشـگاه اعـزام و به تناسب رشتة پذیرفته شده، دوره های آموزشی را تا رسیدن به سطح یک افسر کارآمد پلیس ادامه می دهند.



اعطای سرمچی توسط ریاست جمهوری در مراسم فارغ التحصیلی

الف: معرفی معاونت های دانشگاه علوم انتظامی
پس از استقرار نظام نوین دانشگاه ، با هویت دانشگاهی علمی و تخصصی علاوه بر گسترش دانشکده ها، در حوزة
معاونت ها ی ستادی نیز تحول و گسترش چشمگیری صورت گرفت. و هشت معاونت در دانشگاه تأسیس گردید که از میان آنها می توان گفت که معاونت آموزش، معاونت پژوهش، معاونت دانشجویی و دفتر هیئت علمی از جمله معاونت های مأموریتی محسوب می گردند که در ارتباط با مسائل آموزشی و تربیتی دانشجویان و امور پژوهشی انجام وظیفه می نمایند.

معاونت آموزش معاونت آموزش ، یکی از ارکان مهم دانشگاه بوده و
ازجایگاه ویژه ای درامرآموزش نیروهای مختلف ناجا برخوردار
است و نقش اصلی را در ارتقای کارآیی سازمان و پیشبرد اهداف و مأموریت های ناجا به عهده دارد. لذا از مهم ترین وظایف این معاونت، کاربردی کردن آموزش وافزایش مهارت وتوانایی علمی دانشجویان جهت انجام مأموریت محوله پس از فارغ التحصیلی در کلیه رده های ناجا است.
تشکیلات این معاونت عبارتند از: ادارات کل مطالعات و
برنامه ریزی ، امور آموزشی، تحصیلات تکمیلی، آزمون و فارغ التحصیلان، کارگاه ها و آموزش های عملی، پشتیبانی آموزش و دایره اداری که درمجموع، وظایف برنامه ریزی ، هدایت، کنترل و نظارت بر اجرای آموزش ها در دانشگاه را به عهده دارند.


کلاس آموزش افسران
معاونت آموزش محورهای مأموریتی ذیل را در امر آموزش
عهده دار می باشد:
1- ایجاد ارتباط با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و سایر مبادی ذی ربط به منظور دریافت استانداردهای آموزشی .
2- تدوین و ابلاغ سیاست ها ، خط مشی ها ، ضوابط، معیارها و دستورالعمل های آموزشی، برنامه های تفصیلی، فوق برنامه ها ، اساسنامه ها، آیین نامه ها، قوانین و مقررات آموزشی مصوب ، به رده های تابعه دانشگاه و نظارت بر اجرای آنها.
3- ابلاغ تقویم آموزشی، برنامه ریزی و نظارت بر اجرای دقیق
برنامه های آموزشی.
4- بررسی و به روز نمودن برنامه های تفصیلی و منابع آموزشی.
5- برنامه ریزی و گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه .
6-تربیت علمی دانشجویان به منظور ایجاد آمادگی لازم و کافی برای پیشگیری از جرایم و مقابله با آن.
7-افزایش مهارت های فردی دانشجویان و کاربردی کردن
آموزش ها.
8- برنامه ریزی، نظارت، کنترل و مدیریت اردوگاه ها، میادین و
سالن های تیر و اجرای تیراندازی و آموزش های عملی کارگاهی و لابراتوارهای آموزشی.
9-تجهیز و به روز نمودن وسایل کمک آموزشی و تجهیزات
کارگاه های آموزشی.
10-تهیه و تأمین منابع درسی و کمک درسی دانشجویان.
11-اجرای دقیق ارزیابی علمی اساتید ودانشجویان به منظور تضمین کیفیت آموزش های ارائه شده و انجام امور منتسبین و بورسیه های ناجا.
12-ارتباط با فارغ التحصیلان دانشگاه در سطح واحدهای ناجا به منظور سنجش میزان موفقیت آموزش های ارائه شده در عرصه عمل و مأموریت های ناجا.

معاونت پژوهش معاونت پژوهش، با تولید نشریات گوناگون علمی – کاربردی ، چاپ کتاب ، برگزاری همایش ها و میزگردها، برپایی نمایشگاه و … یکی دیگر از ارکان مهم و برآورندة اهداف مهم و اساسی دانشگاه علوم انتظامی در تولید دانش انتظامی، امنیتی و ادبیات پلیسی است. این اهداف به طور خلاصه شامل موارد زیر می باشد:
1-کاربردی کردن تجارب فرماندهان ارشد و مسئولان ناجا و تبدیل آن به یافته های علمی.
2-تولید و توسعه دانش مورد نیاز.
3-کمک به بهبود تحول در راهبردهای امنیتی - ‌انتظامی.
4-ایجاد پشتوانه علمی و دانشگاهی برای ناجا.
5-تحلیل علمی از بحران ها، تهدیدها و مسائل و پدیده های اجتماعی تشنج آور.
6-تولید فرهنگ و بالندگی سازمانی.



نمایی از کتابخانه مرکزی دانشگاه
لازم به ذکر است دانش انتظامی دارای گسترة مفهومی وسیعی است که بسیاری از موضوعات و مسائل علوم اجتماعی نظیر نظم و اختلال، آسیب شناسی اجتماعی،‌جرم وکشف جرم، امنیت اجتماعی و فردی، حقوق شهروندی و مدنی، ‌پلیس و عملکردهای مختلف آن در اجتماع و موارد فراوان دیگر را شامل می شود که همه آنها به نوعی در حوزة مطالعات و پژوهش های انتظامی قرار دارند.
از این رو به منظور تحقق موارد پیش گفته، ‌معاونت پژوهش دانشگاه رسماً در سال 1379 تشکیل گردید و با توجه به ناکافی بودن مطالعات امنیتی،‌انتظامی و فقدان رویکرد علمی در مواجهه با مسائل و معضلات اجتماعی،‌تلاش نمود با ایجاد بسترهای مناسب برای جذب و دعوت به همکاری استادان و محققان و اجرای
طرح های پژوهشی و تحقیقاتی ‌در زمینه های گوناگون دانش انتظامی به تولید آثار علمی و پژوهشی بپردازد و کمبودهای موجود در این حوزه مهم را تا حد امکان برطرف نماید.
ایـن معـاونت متشـکل از ادارات امـور پـژوهشـی، اطلاع رسانی، همایش ها و ارتباطات، چاپ و نشر، نشریه، گروه ترجمه و دفتر امور بین الملل می باشد.
بخشی از فعالیت های دائمی و کلی معاونت پژوهش عبارت است از:
• دفتر امور بین الملل: این دفتر با هدف ارتباط با مراکز علمی و پژوهشی و پلیسی در سراسر جهان و بهره برداری از توان و تجارب علمی آنها، همچنین ایجاد زمینه برای تبادل استاد و دانشجو و برگزاری همایش های علمی راه اندازی گردید و در سال 1380 رسماً آغاز به کارکرد.


ملاقات فرماندهی دانشگاه با هیئت اعزامی از کانادا
• اداره چاپ و نشر: این واحد به منظور چاپ، عرضه و فروش و مبادله محصولات علمی و ایجاد ارتباط با سایر مؤسسات انتشاراتی در سال 1379 راه اندازی شد.
• اداره اطلاع رسانی: این اداره دارای زیرمجموعه هایی چون کتابخانه مرکزی ، بخش نشریات، مرکز رایانه و سالن مطالعه است. هدف این اداره تأمین نیازهای علمی دانشجویان، ارایه خدمات کتابخانه ای ، نشریات واینترنت به دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه می باشد.
• اداره امور پژوهشی: این اداره یکی دیگر از ادارات معاونت پژوهش می باشد که در زمینه تصویب طرح های تحقیقاتی، تألیفی و ترجمه ای فعالیت می کند. همچنین ارزیابی فعالیت های پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه به منظور اخذ امتیاز پژوهشی بر عهده این اداره می باشد.
• اداره همایش ها و ارتباطات: این اداره با هدف ارتباط با دانشگاه ها و مراکز علمی – پژوهشی جهت ارتقای سطح علمی استادان و دانشجویان راه اندازی شد. علاوه بر این

برنامه ریزی و برگزاری همایش ها، سمینارها، میزگردها، سخنرانی های علمی و بازدیدهای علمی و نمایشگاه های تخصصی و عمومی برعهده این اداره است.
لازم به ذکر است معاونت پژوهش با چاپ و انتشار دو نشریه به نام های «فصلنامة دانش انتظامی» و «دوماهنامة‌ علوم انتظامی» و نیز
چاپ و انتشار 17 جلد کتاب در زمینه های مختلف علوم پلیسی و علوم دیگر، و تدوین جزوات آموزشی و تصویب و اجرای 30 طرح تحقیقاتی از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه توانسته است نقش مهمی در تولید دانش پلیسی ایفا نماید.

معاونت دانشجویی
معاونت دانشجویی از سال 1380 فعالیت خود را آغاز نمود. ارتباط مداوم و مستمر با دانشجویان ، بررسی مشکلات و نیازهای دانشجویی وارائة طرح ها و راه حل های مناسب برای رفع این مشکلات و نیازها، نشانگر وظیفة سنگین این معاونت در دانشگاه علوم انتظامی است.
از فعالیت های شایان ذکر این معاونت برای دستیابی به
اهداف مورد نظر می توان به تشکیل منظم جلسات هفتگی
شورای دانشجویی که در آن برنامه ها و مسائل دانشجویی
مورد بحث و بررسی و تصویب قرار می گیرد، چاپ و
انتشار منظم ماهنامه «دانشجو» برای بیان اندیشه ها و آراء
و نظرات دانشجویان، راه اندازی مرکز مشاوره و نظرسنجی
دانشگاه و دفاتر مشاورة دانشکده ها و فعالیت های متنوع
فرهنگی و هنری و ورزشی در قالب فعالیت های فوق برنامه اشاره کرد.


استفاده دانشجویان از لابراتور زبان


علاوه بر این، فعالیت های فوق برنامة که توسط این معاونت برای دانشجویان انجام می گردد عبارتند از:
اجرای مراسم های مختلف مذهبی – فرهنگی بازدید از مراکز مختلف علمی و فرهنگی، برگزاری جشن ازدواج دانشجویی، برگزاری کلاس های آموزشی رایانه و زبان انگلیسی ، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی دانشجویی، تشکیل انجمن های علمی و ادبی و کارگاه های آموزشی دانشجویی، راه اندازی کانون های فرهنگی و هنری در رشته های مختلف موسیقی، شعر، نقاشی و خوشنویسی ، برگزاری جشنوارة سالانة شعر دانشجویی، این برنامه ها به صورت منظم در تمامی دانشکده ها، زیر نظر واحد مستقلی به نام واحد فوق برنامة معاونت دانشجویی برگزار می شود.

دفتر هیئت علمی
بدون تردید ، استواری، پویایی و حیثیت علمی هر دانشگاهی در گرو وجود استادان با ایمان ، اندیشمند و فرزانه ای است که در عرصة تعلیم و تربیت و انتقال دانش و معرفت ، خمیرة اندیشة ‌دانشجویان را شکل می دهند و آنان را به سوی دانایی و توانایی رهنمون می شوند.
دانشگاه علوم انتظامی طی سالیان اخیر، گام های مؤثر و خوبی را جهت تقویت کادر هیئت علمی، از طریق جذب و دعوت به همکاری
دانش آموختگان ممتاز دانشگاه ها ی معتبر کشور برداشته است.
در این خصوص ، دفتر هیئت علمی دانشگاه با برقراری ارتباط و تعامل مداوم با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شده است تعداد قابل توجهی از اعضای هیئت علمی را از طریق آن وزارتخانه ممیزی و جذب کند.
تلاش وافر و مؤثر اعضای هیئت علمی این دانشگاه در عرصه

فعالیت های علمی و پژوهشی، و حضور با نشاط و پررنگ آنان در مجامع علمی و چاپ ده ها جلد کتاب و انتشار تعداد چشمگیری از مقاله های تحقیقی در نشریات معتبر، نمود و بازتابی از پویایی و توان علمی دانشگاه به شمار می آید.
تلاش های صورت گرفته در دفتر هیئت علمی، در فرایند هویت
بخشی به اعضای هیئت علمی و اهمیت دادن به گروه های آموزشی و ایجاد بستر و انگیزه های لازم برای ارتقای علمی استادان و مربیان، نشانگر تحول کیفی آموزش و تولید دانش است و چشم انداز و آیندة روشنی را برای اعتبار و جایگاه ممتاز دانشگاه علوم انتظامی در نظام آموزشی و دانشگاهی کشور نوید می دهد.

اداره تربیت بدنی
دانشگاه علوم انتظامی علاوه بر توجه خاص به ارتقای سطح علمی دانشجویان، وظیفه افزایش توان بدنی و ورزیدگی جسمانی آنان را نیز به عهده دارد. لذا نظر به اهمیت موضوع، اداره تربیت بدنی دانشگاه به عنوان یک واحد مستقل راه اندازی شد تا ضمن توجه به ورزش دانشجویان، موجب شود که آنان پس از فراغت از تحصیل در دانشکده ها و مراکز آموزش عالی ورزیدگی و توان جسمی بالایی جهت انجام مأموریت های محوله ناجا را داشته باشند. در این راستا تربیت بدنی دانشگاه فعالیت های چشمگیری جهت راه اندازی
تیم های مختلف ورزش عمومی و تخصصی پلیس (کاراته، جودو،
تکواندو، دفاع شخصی، شنا، کشتی، کوهنوردی و اسکی) داشته است به طوری که این تیم ها همواره در سطح ناجا، نیـروهای مسلح و مسابقات سراسری کشـوری و بین المللی، به یکی از مقام های اول تا سوم دست یافته اند.

اجرای حرکات نمایشی ورزشکاران
تربیت بدنی دانشگاه با هماهنگی گروه علمی - آموزشی تربیت بدنی عـلاوه بر ارائة دروس عمـومی که در کلیـه دانشـکده ها تـدریس می شود، نسبت به انجام تحقیقات ورزشـی اهتمام داشته
و در جهت تخصصی و علمی شدن ورزش در سطح دانشگاه فعالیت می نماید که این امر علاوه بر سلامتی جسمی و روانی دانشجویان، در افزایش کارآیی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی آنان سهم به سزایی دارد.
از طرفی ادارة تربیت بدنی از ورزش صبحگاهی کلیة کارکنان دانشگاه غافل نبوده و ضمن برنامه ریزی و اجرای ورزش صبحگاهی به مدت سه روز در هفته، در انجام و اجرای کلیه آزمون های ورزشی و تست جسمانی سالیانه کارکنان دانشگاه فعال است.

آشنایی بیشتر با نظام آموزشی دانشگاه علوم انتظامی

در حال حاضر در نظام آموزشی دانشگاه علوم انتظامی ، به جز مقطع کارشناسی ارشد فرماندهی و مدیریت انتظامی (دافوس) چهارده رشته تحصیلی وجود دارد که عبارتند از: انتظامی، کشف جرایم، اطلاعات، حفاظت اطلاعات، راهور (راهنمایی و رانندگی)، مرزبانی، عملیات انتظامی دریایی، مدیریت (امور اداری)، حسابداری دولتی، آماد و پشتیبانی، مهندسی عمران، مخابرات، مهندسی رایانه و موسیقی نظامی. هر کدام از رشته های مقطع کارشناسی دارای گرایش های گوناگون هستند ولی رشته های مقطع کاردانی گرایش خاصی ندارند. تعداد واحدهای درسی و ساعات کلاس ارائه شده به هر کدام از رشته های مزبور در مقاطع کاردانی وکارشناسی  به شرح جدول ذیل است. البته منظور از دروس عمومی دانشگاه، دروس عمومی مصوب برای همة دانشگاه ها؛ دروس پایه، دروس مشترک بین کلیة رشته ها و گرایش های دانشگاه علوم انتظامی؛ دروس اصلی، دروس مشترک بین کل گرایش های یک رشته؛ و دروس تخصصی، دروس مختص به یک گرایش تحصیلی است. دروس
مقدماتی نیز شامل قرآن، احکام، بهداشت، آمادگی جسمانی ، آیین نامه ها، آیین نگارش ها، ش.م.هـ، اردوگاه و رزم انفرادی است.

مرکز اینترنت دانشگاه

بنابراین  برای دانشجویان مقطع کارشناسی جمعاً 145 واحد واز 3029 تا 3182 ساعت و برای مقطع کاردانی جمعاً 73 واحد و 1685 ساعت کلاس منظور شده است. از طرفی برای فراگیران 23 واحد دروس عمومی و 30 واحد دروس تخصصی و حدود 400 ساعت دروس مهارتی در نظر گرفته شده است که در قالب 1600 ساعت کلاس درس ارائه می شود.

مقطع

دوره

کاردانی

کارشناسی

مقدماتی

ساعت

240

240

 

واحد

10

10

عمومی

ساعت

204

391

 

واحد

11

20

پایه

ساعت

357

613

 

واحد

11

32

اصلی

ساعت

884

1003

 

واحد

41

46

تخصصی

ساعت

-

از 782 تا 935

 

واحد

-

37

توضیح: ارائه ساعات دروس تخصصی برای رشته های چهارده گانة مقطع کارشناسی از 782 تا 935 ساعت، متغیر است.
نظرات 1 + ارسال نظر
مطیعی 1395/11/23 ساعت 10:49 http://gravatar.com

با سلام من لیسانس دارم و ۲۵ سالمه برای پیوستن به نیروی انتظامی باید به کجا مراجعه کنم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد