عبدالله سهرابی در گفتگو با مهر افزود: انبارها پر از چای است و گرانی و کمبود چای شایعه است و راه انداختن این گونه شایعات در راستای منافع شخصی است و با متخلفان برخورد جدی می شود.
سهرابی با اشاره به اینکه، رسانه ها به خصوص صدا و سیما باید با ظرافت به مردم اطلاع رسانی داشته باشند، خاطرنشان کرد: چای در نقاط مختلف اراک، از 20 تا 50 درصد و بیش از آن گران شد و مردم طی چند روز گذشته با مراجعه با فروشگاهها اقدام به خرید چای به میزان زیاد کردند که این امر در برخی مغازه ها منجر به تشکیل صفهای طویل شد.
در این زمینه معاون بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی استان مرکزی نیز گفت: بلافاصله در پی بروز شایعه افزایش قیمتها، تیمهایی متشکل از بازرسین سازمان بازرگانی، حوزه مبارزه با قاچاق کالای استانداری و سازمان تعزیرات تشکیل شد و مراکز خرید و فروش تحت کنترل است.
جواد حسنی افزود: متاسفانه افزایش خرید کاذب مردم به این امر دامن زده است.
وی با بیان اینکه از طریق برنامه های صداو سیمای استان اطلاعیه هایی در خصوص تامین چای کافی در بازار پخش خواهد شد ، افزود: مردم باید با هوشیاری وبر اساس نیاز خود نسبت به خرید مایحتاج مورد نیاز بدون توجه به شایعات اقدام کنند.
ترس مردم از آینده بازار، عدم اطلاع رسانی به موقع ارگانهای مربوط و دامن زدن به شایعات، همچنین پابرجا بودن گرانی برنج در برخی نقاط مهمترین عامل گرانی چای و هجوم مردم برای خرید چای در استان است.