به گزارش ایسنا، پژوهشگران اخیرا تحقیقی انجام دادهاند تا دریابند که پسته از چه طریقی کلسترول را کاهش میدهد.
سارا گیبائور، متخصص مرکز تحقیقات تغذیه انسان در آمریکا که در این بررسیها شرکت داشته خاطرنشان ساخت: ما مکانیسمهای عملکردی را مورد بررسی قرار دادیم تا اثرات کاهش دهنده کلسترول پسته را توضیح دهیم.
در این پژوهش متخصصان تاثیر افزودن پسته به یک رژیم غذایی مخصوص سلامت قلب و کم چرب را بر روی فاکتورهای خطرزای بیماریهای قلبی و عروقی آزمایش کردند. در این مطالعه رژیمهای مختلف غذایی آزمایش شدند. نتایج آزمایشات نشان داد مصرف پسته، انرژی بیشتری را به رژیم غذایی اضافه میکند