حلیم از معروفترین غذاهای سنتی ایران است که معمولا در ایام ماه مبارک رمضان در سفره افطار به عنوان پیش غذا و در سحرگاهان به عنوان صبحانه موجود بوده و با دارچین و شکر و گوشت ریز شده مرغ یا بوقلمون تزئین و مصرف می شود.
حلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود.انواع آش های ایرانی
آش رشته · آش کشک · آش شله قلمکار · آش دوغ · آش عدس · آش ساک · آش بدون سبزی · آش آذربایجان · آش انار · آش ترش · آش غوره · آش آبلیمو · آش آلو · آش جو · آش شلغم · آش شیر · آش کلم قمری · آش گوجه فرنگی · آش ماست · آش گندم · آش ماش · آش میوه · آش کدو · حلیم · حلیم بادنجان · حلیم فوری · حلیم بوقلمون
غذاهای ایرانی
آبگوشت بزباش · انواع خورش · انواع پلو · انواع آش · انواع کتلت · انواع کوکو · انواع دلمه · انواع کوفته · انواع کباب · استانبولی پلو · دست پیچ · اشکنه · باقلاباتوق · ترشه تره · عدسی · بریانی · بورانی · پیچک · تاسکباب · تهچین · جغور بغور · جوجهکباب · چلوکباب · حلیم بادمجان · حلیم بوقلمون · خاگینه · خوراک مغز · دیزی · زیرهجوش · سیرابی شیردان · شامی · شیربرنج · کاچی · کلهپاچه · کلهجوش · لونگی · میرزاقاسمی · نرگسی · بورانی · نازخاتون