در حال حاضر 68 درصد از پرسنل کارمند شهرداری دیپلم و زیر دیپلم بوده و هزار و 500 کارگر زیر دیپلم هم در شهرداری شاغل هستند.
ایلنا: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر 68 درصد پرسنل شهرداری دیپلم و زیردیپلم هستند و رساندن متوسط تحصیلات کارکنان شهرداری به دیپلم امکانپذیر نیست.
به گزارش خبرنگار "ایلنا"، اعضای شورای شهر تهران در یکصد و هشتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جریان بررسی راهبردهای باقی مانده در برنامه پنج ساله شهرداری تهران در بند 92 راهبرد 17 مرتبط با ارتقا سطح علمی پرسنل رسمی شهرداری تهران مباحث گوناگونی مطرح کرده و نظرات مختلفی را در مورد متوسط تحصیلات پرسنل رسمی و غیرسمی شهرداری تهران مطرح کردند.
رسول خادم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تاکید کرد:در حال حاضر متوسط تحصیلات در شهرداری تهران بسیار کم است و تبدیل کردن یکباره تحصیلات و تبدیل سطح تحصیلات از زیردیپلم به لیسانس طی پنج سال امکانپذیر نیست و این دگرگونی زمان زیادی را از شهرداری و شورا میگیرد.
ابتکار عضو شورای شهر تهران هم به قرار دادن فوق دیپلم به عنوان سطح متوسط تحصیلات تاکید کرد: نباید به کم قانع شویم و میتوان با انجام برنامههایی مانند بازخرید نیروها و... سطح سواد پرسنل و کارگرها را بالا ببریم.
خادم نیز در پاسخ به او اعلام کرد: فوق لیسانس از لیسانس مناسبتر است، اگر بخواهیم مصوبه مان را قشنگ و کلاس بالا کنیم،میتوانیم فوقلیسانس را به عنوان تحصیلات کارکنان شهرداری در نظر بگیریم اما همچنین اقدامی عملیاتی نخواهدشد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه نمیتوان به یکباره بدنه شهرداری را دگرگون کرد و یادآور شد, اگر بتوانیم طی پنج سال متوسط تحصیلات پرسنل را دیپلم کنیم، خیلی کار کردهایم ولی به دیپلم هم نمیتوانیم برسیم.
او ادامه داد:40 میلیارد تومان برای تعویض برخی از نیروهای سازمان و شرکتهای شهرداری تهران در نظر گرفتیم که آن هم محقق نشد و در بحث نیروی انسانی مشکلات زیادی داریم.
بیادی نایب رئیس شورای شهر تهران هم تصریح کرد: چرا دوستان وقتی به زمان تعیین سقف میزان تحصیلات نیروهای شهرداری می رسند کار را در یک گلوگاهی متوقف میکنند؟ شهردار یک مرکز تخصصی بوده و صف و ستادش باید تخصصی باشد.
طلایی عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران گفت: شرایط ادامه تحصیل را برای کارکنان شهرداری بوجود آوردیم تا با قرار دادن روشهای تشویق،کارمند شهرداری تهران سطح تحصیلات را افزایش دهند.
چمران در پاسخ به طلایی گفت: دولت تحصیلات دانشگاهی در حین کار را ممنوع کرده و باید برای ادامه تحصیل زیر دیپلمهای شهرداری تهران شرایطی را فارهم کرد.
حسین طلایی ادامه داد: با توجه به آنکه در دنیا امروز لیسانس هم بیسواد محسوب میشود باید سطح تحصیلات نیروهای صف و ستاد در شهرداری جدا شود تا انگیزه لازم برای ادامه تحصیل فراهم آید.
دانشجو عضو شورای شهر تهران یادآور شد: متوسط زمان دریافت لیسانس برای دانشجویانی که دغدغه تامین معاش را نداشته و شاغل نیستند تا پنج سال است، آموزش حین کار برای کارمندان شهرداری امکانپذیر نیست.
او ادامه داد:برخی از نیروهای شهرداری سن بالایی دارند و سن یادگیری آنها قد نمیدهد چرا که سن آنها از میزان متوسط دانشجویان بالاتر است.
سخنگوی شورای شهر تهران به شهرداری پیشنهاد داد:از حالا به بعهد باید فوق لیسانس و دکترا جذب کنیدتا متوسط را به فوق دیپلم برسانید.
کاشانی خزانه دار شورای شهر تهران نیز گفت: افق طرح پنج ساله است و اگر این افق هفت ساله بود میتوانسیم تحصیلات را به لیسانس برسانیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، خادم عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در این زمان از طریق تلفن همراه خود آماری را از شهرداری گرفته و گفت: در حال حاضر 68 درصد از پرسنل کارمند شهرداری دیپلم و زیر دیپلم بوده و هزار و 500 کارگر زیر دیپلم هم در شهرداری شاغل هستند.
همچنین بررسی بند 92 راهبرد 17 برنامه پنج ساله شهرداری برای بررسی بیشتر برگشت خورد.